Home
Oranjedorp. info
Agenda & Nieuws
>> EOP Oranjedorp
Dorpshuis
Activiteitencommissie
Natuurwerkgroep

volg ons ook op:
Wie zijn we?


Het bestuur van EOP Oranjedorp bestaat uit acht personen. Hieronder stellen we ons eventjes voor.


Wiebe Hilgen - Voorzitter


Sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn vriend Chris met erg veel plezier in Oranjedorp.
De impact van de sluiting van de school op het dorp is heel groot geweest. Ik vind het belangrijk
om als EOP, samen met alle andere inwoners, ervoor te zorgen dat de verbinding met elkaar en
het dorp blijft. Elk jaargetijde verbaas ik me er weer over hoe mooi we hier met elkaar wonen.
Dat is niet vanzelfsprekend.

Corina Vink - Secretaris


Ik ben Corina en woon sinds maart 2020 samen met mijn vriend in Oranjedorp. Per 1 juni 2020 ben ik bij het bestuur van EOP Oranjedorp gekomen en ben ik de secretaris. Naast het secretariaat houd ik me onder andere ook bezig met de communicatie; nieuwsbrief, website en social media. Ik ben bij de EOP gekomen omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan een mooi en leefbaar Oranjedorp en graag betrokken wil zijn in de buurt en leefomgeving. In het dagelijks leven werk ik bij Bureau Schmidt waar ik met veel passie en vrijheid werk in de civiele techniek. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, lees ik lekker in het zonnetje een boek, winkel ik graag, ga wat leuks doen met vriendinnen, motorrijden (met mooi weer) en klussen/in de tuin bezig zijn.

Heb je vragen, klachten, ideeën of wil je graag informatie aanleveren voor de nieuwsbrief/social media? Laat het me weten!


Janny Nijenbrinks - Penningmeester


Ik ben Janny en woon samen met mijn man Henk al 20 jaar in Oranjedorp. Ik ben gepensioneerd, sinds 2019 lid van de EOP en ik ben de penningmeester. Het is prachtig wonen op Oranjedorp en we voelen ons hier helemaal thuis.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, spelletjes spelen op de computer, musea bezoeken en op vakantie gaan.


Harma Frieling - Bestuurslid
Harma Frieling


Mijn naam is Harma en ik ben sinds 2004 bestuurslid van de EOP. Ik ben toentertijd benaderd door het bestuur met de vraag of ik bestuurslid wilde worden. Hier heb ik meteen ‘ja’ opgezegd omdat ik graag iets wil doen voor het dorp.
In het dagelijks leven werk ik in de horeca en in mijn vrije tijd doe ik graag aan crossfit, zwemmen en wandelen met de hond.


Mieke Heijnen - Bestuurslid


Ik wil me graag even voorstellen: ik ben Mieke Heijnen, gepensioneerd en bestuurslid bij de EOP sinds 2018. Ik ben bestuurslid geworden omdat ik het leuk vind me in te zetten voor het dorp en ben dan ook vrij actief: ik zit bij de Veenvaart, de vrouwengroep en ben aanwezig bij de groen/grijs overleggen met de gemeente. Daarnaast draai ik vaak bardiensten in het dorpshuis en speel ik graag een potje jeu de boules. Verder ben ik veel creatief bezig, zoals schilderen, breien, haken, en vind ik het leuk om te kaarten.


Henk Nijenbrinks -Bestuurslid


Mijn naam ik Henk en samen met mijn vrouw Janny maken wij ons hard voor de belangen van Oranjedorp. Ik ben gepensioneerd en ben sinds begin 2019 bestuurslid bij EOP. Mijn doel is verbeteringen van het dorp en het woonplezier hoog te houden.
In mijn vrije tijd wandel ik graag, mag ik graag puzzelen, fietsen en knutselen.


Louise Dassen - Bestuurslid


Mijn naam is Louise Dassen-Fietje, ben getrouwd en heb twee mooie kinderen. Inmiddels ben ik al 46 jaar een inwoner van Oranjedorp. Eind jaren 70 ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse bij de AKZO en vanaf 1987 heb ik gewerkt bij Gemeente Emmen. De eerste vijf jaar als beleidsambtenaar economische zaken en vervolgens als bestuursassistent van de burgemeester. Sinds anderhalf jaar ben ik gepensioneerd en geniet ik van mijn vrije tijd.
Sinds juni 2020 ben ik bestuurslid bij de EOP. Nu ik wat meer vrije tijd heb, wil ik me graag inzetten voor de belangen van het dorp en mijn steentje bijdragen.
Mijn hobby’s zijn sporten, lezen en ik pak graag regelmatig een terrasje.


Lex Stax - Bestuurslid


Sinds juni 2020 woon ik in Oranjedorp. Hier ben ik komen wonen vanwege de mooie ligging, het gezellige huis en het dorpse karakter. Graag wil ik iets doen voor en met mijn omgeving. Daarom heb ik me aangemeld voor het bestuur van de EOP. In het dagelijkse leven werk ik als zelfstandig adviseur. Als adviseur werk ik in heel Nederland aan milieu en duurzaamheid en project- en procesmanagement. Ik rijd graag motor, lees graag, doe aan hardlopen en samen met mijn vriendin vind ik wandelen leuk. En ofschoon Oranjedorp heel leuk en mooi is, is reizen ook zeker een passie.

Oranjedorp.info
design by Bente | created by jgthostings.eu ©